Disclaimer

Dit is een website van het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK), gevestigd te Utrecht. Bij het ontwerpen en samenstellen van de websites van NAJK is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op een van onze sites, laat ons dit weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen ons uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

NAJK accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Op websites van NAJK kunt u links aantreffen naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, is NAJK niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van deze websites van derden. Lees hiervoor de Disclaimer van de website die u bezoekt.

Auteursrecht

Alle rechten, waaronder alle intellectuele eigendomsrechten, op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven ten allen tijde voorbehouden aan NAJK. Gebruik hiervan is toegestaan mits duidelijke bronvermelding van NAJK (NAJK, www.najk.nl).