Landelijke Agripool Netwerkdag op 21 februari

Datum 21-02-2019
Tijd 15:00 - 19:00 uur
Locatie Hoeve Rosa, Grubbenvorsterweg 66, Sevenum


De Agripool Netwerkdag vindt plaats op donderdag 21 februari, van 15 tot 19 uur bij Hoeve Rosa in Sevenum. Tijdens deze inspirerende bijeenkomst willen we graag van gedachten wisselen over innovatie in de agrarische sector en de invloeden hiervan op de landbouw in ontwikkelingslanden.

Voor de groei van bedrijven is innovatie onontbeerlijk. Dat geldt voor het Nederlandse bedrijfsleven, maar eveneens voor ondernemers in het buitenland. Ook in ontwikkelingslanden verandert de landbouw door technologie, zij het op een ander niveau.

Als robots, drones en big data onze sector hervormen, wat betekent dat concreet voor de agrarische sector in ontwikkelingslanden? De toekomst van de landbouw is inspirerend en veelbelovend. Dat deze vol uitdagingen zit, weten we ook. Hoe kunnen we door middel van slimme innovaties in Nederland ervoor zorgen dat de sector in ontwikkelingslanden een zonnige toekomst tegemoet kan gaan?

Aanmelden

Ga met ons, in een interactieve sessie, het gesprek aan over dit onderwerp. Bekijk het programma van de Netwerkdag. Interesse? Meld je dan hier aan.Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...