AFGELAST Matchbijeenkomst Boer zoekt Boer – Woerden

Datum 22-05-2017
Tijd 19:45 - 22:00 uur
Locatie Rabobank Woerden, Middelandse Zee 15, Woerden


De matchbijeenkomst van Boer zoekt Boer is speciaal voor bedrijfsoverdragers zonder opvolger én bedrijfsopvolgers zonder bedrijf. In navolging van de informatiebijeenkomst gaat deze bijeenkomst in op het presenteren van jezelf, zowel mondeling als op papier en kom je daadwerkelijk in contact met overdragers en opvolgers uit dezelfde omgeving. We gaan deze avond in op de vraag: ‘wat is mijn wens voor de toekomst en via welke stappen ga ik dat bereiken?’

Deze bijeenkomst is een vervolg op de informatiebijeenkomst, maar ook zonder deze achtergrondinformatie kan je je aanmelden voor deze interactieve sessie over bedrijfsovername buiten de familie.

Hoe doen we dat?

Tijdens een interactieve sessie leer je jezelf beter kennen en kom je in contact met geïnteresseerde boeren en potentiële bedrijfsopvolgers. Onder professionele begeleiding van Adelinde Bouwman leer je hoe je je wensen en behoeften onder woorden brengt en hoe je jezelf presenteert. Met deze vaardigheden vergroot je de kans op een passende match met je profiel op Boer zoekt Boer. Klik hier voor de uitnodiging.

Meld je nu aan

De kosten voor de bijeenkomst zijn € 110,- inclusief profiel Boer zoekt Boer twv € 75,-. Deelname aan de matchbijeenkomst zonder profiel op BzB is ook mogelijk, de kosten bedragen dan € 45,-.

Aanmelden kan via:

Geef de volgende gegevens door: naam, geboortedatum, emailadres, sector en bedrijf zonder opvolger/potentiële opvolger.Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...