Meet&Greet | Bedrijfsovernamefonds

Datum 27-05-2020
Tijd 20:00 - 21:00 uur
Locatie , ,


Na het succes van de eerste Meet&Greet over stikstof met Marije Klever, volgt er nu een tweede Meet&Greet over het bedrijfsovernamefonds met Sietse Draaijer!

Waar: https://meet.google.com/qxi-ivyb-hiz
Wanneer: Woensdag 27 mei
Hoelaat: van 20:00 tot 21:00
Onderwerp: Bedrijfsovernamefonds
Voor wie?: Alle NAJK leden die meer over dit onderwerp willen weten

Ben jij NAJK-lid en wil je meer weten over hoe het er nou voor staat met het bedrijfsovernamefonds? Of loop je zelf tegen zaken aan binnen de bedrijfsovername waar je eens over wilt discussiëren? Dan heb je woensdag 27 mei de kans om al je vragen aan Sietse Draaijer te stellen! Wees op tijd, er is plaats voor maximaal 250 mensen en vragen staat vrij. Ben jij erbij?

VVK, wat is dat?

Heb je vragen over de VVK (Garantieregeling VermogensVersterkende Kredieten), onderdeel van het bedrijfsovernamefonds, dan ben je tijdens deze Meet&Greet bij het juiste adres! Rene Veldman, sectorspecialist F&A bij Rabobank, is ook aanwezig bij deze Meet&Greet om jullie vragen te beantwoorden. Deze regeling kan je helpen bij de bedrijfsovername, dus zorg ervoor dat je je vragen paraat hebt!

Let op: Deze Meet&Greet wordt opgenomen en zal op ons Youtube kanaal te vinden zijn om later terug te kijken. Hierbij houden we rekening met alle AVG eisen en beschermen we jouw privacy.Kaart naar locatie

Kaart niet beschikbaar