Speeddate tijdens Landmarkt op BIO-Beurs

Datum 19-01-2017
Tijd 14:30 - 17:00 uur
Locatie BIO-BEURS, Rieteweg 4, Zwolle


Landmarkt:
geef ruimte aan een nieuwe boer

Met: Jos van Leussen, Zwolse Stadslanderijen; Rob Kleinlangevelsloo, veehouder uit Raalte en Andre Jurrius, akkerbouwer uit Hemmen plus de Groentemeiden van Tuinderij de Stroom. Gespreksleiders: Mariska Slot, Toekomstboeren en Maria van Boxtel, Landgilde

Landmarkt: nieuwe boeren zijn enthousiast om te werken in de landbouw en ervaren ondernemers willen best graag ruimte bieden voor nieuwe initiatieven. De nieuwe manier om te starten: inbreien! Nieuwe boer start op land van bestaand bedrijf, met een nieuwe tak. Of start op grond van gemeente en andere eigenaren, zoals de Zwolse Stadslanderijen. Want samenwerken kan ook. Doe mee met de inspirerende bijeenkomst over ruimte voor nieuwe boeren. In deze workshop aansprekende voorbeelden van nieuwe boeren en tuinders – nieuwe opvolging, eigen start en innovatieve bedrijven.

Kom ook speeddaten. Na de workshop om 16 uur: borrel in de IJsselbar. Ontmoet je eigen toekomstboer of ervaren ondernemer waar je kan starten. Kom ook speeddaten en stel je vraag.

Tijd:
14.30-16.00 uur workshop Landmarkt: geef ruimte aan een nieuwe boer in de Hanzezaal;
16.00 – 17.00 uur borrel en speeddaten in de IJsselbar

Informatie: Bio-Beurs, www.bio-beurs.nl

Opgave via: landmarkt

Vrijkaartjes aanvragen: Kijk op www.toekomstboeren.nl om je aan te melden. Na aanmelding zijn (beperkt) vrijkaartjes beschikbaar voor de Bio-Beurs

De ‘Landmarkt, geef ruimte aan een nieuwe boer’ wordt georganiseerd door de Toekomstboeren, Landgilde, het NAJK, St. van Akker naar Bos en de Vereniging voor Biologisch-Dynamische Landbouw en Voeding. Geef je op via www.toekomstboeren.nl en maak kans op een vrijkaartje voor de Bio-Beurs.

 Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...