Uitnodiging informatieavond JOLA, subsidies en bedrijfsovername

Datum 19-12-2017
Tijd 20:00 - 22:30 uur
Locatie De Alkmaarse Poort, Omval 72, Alkmaar


Uitnodiging informatieavond op 19 december 2017

Van 4 december 2017 tot en met 15 januari 2018 is de Jonge Landbouwersregeling (JOLA) opengesteld, de subsidieregeling voor jonge boeren en tuinders. Is deze regeling iets voor jou? Of is er wellicht een andere regeling waar jij gebruik van kan maken? En weet jij hoe het proces rondom bedrijfsovername in z’n werk gaat?

Het HAJK organiseert op dinsdag 19 december in samenwerking met Flynth een informatieavond over bedrijfsovername, de JOLA en andere actuele subsidieregelingen. Tijdens deze avond vertellen subsidieadviseurs Monique van der Meij en Galtjo Geertzema van Flynth meer over de JOLA-regeling en actuele subsidies. Hans Scholte, bedrijfsadviseur bij Flynth zal het proces rondom bedrijfsovername toelichten. Tijdens deze avond is er ruim de tijd om vragen te stellen.

Wanneer     Dinsdag 19 december 2017

Hoe laat      Aanvang 19.30 uur, start programma 20.00 uur

Waar            De Alkmaarse Poort, Omval 72 te Alkmaar

Kortom, een leerzame en interessante avond voor jonge boeren en tuinders! Meld je aan door een mailtje te sturen naar Lschuurman@hajk.najk.nl. Vermeld hierbij dat je je opgeeft voor de informatieavond in Noord Holland op 19 december.

Hopelijk tot de 19ste!Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...