Uitreiking Innovatiefonds voor telers najaar 2016

Datum 30-11-2016
Tijd 20:30 - 21:30 uur
Locatie Evenementenhal Venray, De Voorde 30, Venray


Het Innovatiefonds voor telers stimuleert innovatie bij agrarische ondernemers in akkerbouw en tuinbouw. Deze ondernemers maken kans op een financiële beloning voor vernieuwende ideeën op het boerenerf. Twee keer per jaar kunnen telers hun innovatie indienen. Deze inzendingen voldoen aan de criteria voor deelname aan het Innovatiefonds en scoorde het hoogst op: mate van innovatie, implementeerbaarheid, verbetering productie en innovatief vermogen. De bedenkers worden door het Innovatiefonds beloond met een financiële stimulans. Daarbovenop maken zij kans op de publieksprijs.

 

Op woensdagavond 30 november worden de winnaars van het Innovatiefonds voor telers najaar 2016 bekend gemaakt. Met dank aan Evenementhal Venray vindt deze plaats tijdens de Tuinbouw Relatiedagen Venray 2016, het interregionaal ontmoetingspunt voor tuinbouwprofessionals. Ieder jaar vormt deze vakbeurs een centraal platform voor tuinbouwprofessionals uit Zuidoost-Nederland en de Duitse en Belgische grensgebieden. Alle segmenten uit de tuinbouwwereld komen uitgebreid aan bod.

Wat:               Uitreiking Innovatiefonds voor telers
Datum:           30 november 2016
Tijd:                20:30 uur
Locatie:          Tuinbouw Relatiedagen Venray 2016

Het Innovatiefonds is een sectorinitiatief met meerdere samenwerkende partners die nauw betrokken zijn bij de agrarische sector. De partners zijn Abemec, Agrico, Agrifirm Plant, BASF, Bayer CropScience, KWOOT, NAJK, OCI Agro en Syngenta.Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...