Uitreiking Innovatiefonds voor telers voorjaar 2017 bij PotatoEurope

Datum 14-09-2017
Tijd 14:00 - 15:00 uur
Locatie , ,


Het Innovatiefonds voor telers stimuleert innovatie bij agrarische ondernemers in akkerbouw en tuinbouw. Deze ondernemers maken kans op een financiële beloning voor vernieuwende ideeën op het boerenerf. Twee keer per jaar kunnen telers hun innovatie indienen. Deze inzendingen voldoen aan de criteria voor deelname aan het Innovatiefonds en scoorde het hoogst op: mate van innovatie, implementeerbaarheid, verbetering productie en innovatief vermogen. De bedenkers worden door het Innovatiefonds beloond met een financiële stimulans. Daarbovenop maken zij kans op de publieksprijs.

 

Op 14 september worden de winnaars van het Innovatiefonds voor telers voorjaar 2017 bekend gemaakt. Met dank aan DLG BENELUX vindt deze plaats tijdens de PotatoEurope 2017. Na drie jaar in het buitenland, keert PotatoEurope in 2017 weer terug naar de aardappelhoofdstad van Europa: Emmeloord! ‘Potatoes feed and meet the world’ is het thema van de 10de editie van PotatoEurope 2017 in Nederland. Deze zal plaatsvinden in Emmeloord op 13 en 14 september. Kennisuitwisseling en ontmoetingen liggen aan de basis van het evenement.

 

Wat:                Uitreiking Innovatiefonds voor telers

Datum:           14 september 2017

Tijd:                14:00 – 15:00 uur

Locatie:          PotatoEurope 2017

 

Het Innovatiefonds is een sectorinitiatief met meerdere samenwerkende partners die nauw betrokken zijn bij de agrarische sector. De partners zijn ABAB, Abemec, Agrico, Agrifirm Plant, BASF, Bayer CropScience, KWOOT, NAJK, OCI Agro en Syngenta.

Met KORTING naar de PotatoEurope 2017?

Wil jij bij de uitreiking van het Innovatiefonds voor telers aanwezig zijn? En een bezoek brengen aan de PotatoEurope? Met de code POTEUR17 krijgen NAJK-leden 10% op hun toegangsbewijs. Koop jouw ticket hier!Kaart naar locatie

Kaart niet beschikbaar