Webinar: Bedrijf overnemen of overdragen buiten de familie?

Datum 09-03-2022
Tijd 20:00 - 21:00 uur
Locatie , ,


Ben je boer of tuinder en heb je niemand in de familie om het stokje aan over te dragen? Of… ben je boer of tuinder en juist op zoek naar een bedrijf, maar je kan er geen vinden?

Meld je dan aan voor het webinar op woensdag 9 maart van 20.00 tot 21.00 uur, georganiseerd door NAJK, LTO en de Hogeschool Utrecht.

We gaan het hebben over hoe je op een goede manier je bedrijf kunt overdragen of voortzetten. Speciale aandacht gaat naar opvolgers die geen bedrijf hebben, maar wel graag aan de slag willen in de sector. We hebben diverse sprekers, waaronder iemand die net zelf zijn bedrijf heeft verkocht en iemand die als zij-instromer ervaring heeft opgedaan in samenwerking met een bedrijf.

Na dit webinar is het mogelijk om je aan te melden voor een fysieke bijeenkomst op dinsdag 12 april om te praten met andere boeren en tuinders die net als jij hun bedrijf willen verkopen en zij-instromers die een bedrijf willen overnemen om zo ervaringen uit te wisselen. Samen met ervaren deskundigen zet je de eerste stappen.

Aanmelden
Meld je nu aan voor dit webinar bij Myrna Jacobs via myrna.jacobs@hu.nl. Via haar ontvang je een inloglink.


Kaart naar locatie

Kaart niet beschikbaar