Webinar: Boer zoekt Boer

Datum 22-10-2020
Tijd 20:30 - 21:30 uur
Locatie , ,


Ben je agrarisch ondernemer en heb je geen opvolger in beeld? Of heb je juist de ambitie om een agrarisch bedrijf te runnen, maar geen mogelijkheden om een bedrijf over te nemen (binnen de familie)? Schrijf je dan in voor het webinar op 22 oktober om 20.30 uur voor meer informatie!

Tijdens dit webinar zal Eke Folkerts, NAJK bestuurder met de portefeuille bedrijfsovername, een toelichting geven over het platform Boer zoekt Boer. Een platform dat is opgericht om bedrijfsopvolgers en bedrijfsoverdragers met elkaar te verbinden. Daarnaast zal Lianne Veenstra je meenemen in haar ervaringen en adviezen meegeven als agrarisch coach. Om een zo groot mogelijk publiek te kunnen bereiken (zowel jong als oud), bundelen NAJK en LTO Noord tijdens dit webinar hun krachten. Dirk Bruins, voorzitter LTO Noord, zal het gesprek leiden en namens deelnemers vragen voorleggen aan beide sprekers.

Je kunt geheel anoniem deelnemen aan dit webinar en je vragen stellen via een chatfunctie. Zoveel mogelijk vragen worden live behandeld. Mocht je vraag niet aan bod komen dan zullen wij het antwoord op een later moment op de website van NAJK en LTO Noord vermelden of (wanneer het om een persoonlijke vraag gaat) je desgewenst het antwoord per mail toesturen. Dit kun je dan aangeven in de chat.

Aanmelden? Klik hier.

Een webinar is een live uitzending die je via de webbrowser kunt volgen. Je bent daarbij zelf niet in beeld. Je hoeft ook niks te downloaden. Wanneer je je aanmeldt via het formulier ontvang je een mail met daarin een link naar het webinar. Deze is enkele minuten voor de aanvangstijd actief. Heb je toch problemen met inloggen? Neem dan contact op met jsmeets@projectenltonoord.nl Heb je vragen over de inhoud van het programma? Neem dan contact op met lschuurman@najk.nl

 Kaart naar locatie

Kaart niet beschikbaar