Webinar: de zachte kant van bedrijfsovername

Datum 10-02-2021
Tijd 20:00 - 21:30 uur
Locatie , ,


De zachte kant van bedrijfsovername is eigenlijk bikkelhard.. 

Dat de overname van een bedrijf niet binnen één dag geregeld is, hoeven we jullie niet meer te vertellen. Het blijft een lastig proces waar vaak een jarenlange voorbereiding aan vooraf gaat. Vaak wordt er in eerste instantie gekeken naar het financiële plaatje, de fiscus en de arbeid. De sociale aangelegenheid wordt dikwijls vergeten. Zonde, want juist deze kant van de bedrijfsovername is in veel gevallen doorslaggevend!

In het leven van een agrarisch ondernemer is de bedrijfsovername vaak één van de belangrijkste gebeurtenissen. Het is tegelijkertijd een einde en een nieuw begin.

Samen met onze partners Flynth en Rabobank organiseert NAJK een drieluik aan webinars over dit, o zo belangrijke, onderwerp. Op woensdagavond 10 februari trappen we om 20:00 uur af met een webinar over de ‘zachte kant’ van bedrijfsovername. Samen maken we het onbesprokene bespreekbaar!

Het programma:
20.00 uur – Opening door Eke Folkerts
20.05 uur – Lianne Veenstra van Veenstra Agrocoaching
20.25 uur – Hans Verweij van Flynth over het familieconvenant
20.45 uur – Vragen
21.30 uur – Afsluiting door Eke Folkerts

Kijk hier het webinar terug!

Om de drieluik compleet te maken kun je ook aansluiten bij de andere twee webinars: ‘financiële en juridische kant van bedrijfsovername‘ en ‘overname anno nu‘.Kaart naar locatie

Kaart niet beschikbaar