Bioboer zoekt Bioboer: bedrijfsovername en starten

Datum 21-01-2021
Tijd 12:00 - 13:00 uur
Locatie , ,


Zoek je een opvolger? Of zoek je een boerenbedrijf om te kunnen starten? Doe dan mee met de online workshop Bioboer zoekt Bioboer: een inspirerende bijeenkomst over bedrijfsovername of starten!

Met Bart van den Broek, die na ruim tien jaar als manager van een sportcomplex, toch besloot zijn ouders op te volgen op multifunctioneel bedrijf ’t Schop in Hilvarenbeek. En Sylvester van Ledden, startend melkveehouder op zoek naar een bedrijf die alvast begint als mobiele zelfkazer. In deze workshop meer aansprekende voorbeelden van overname en van nieuwe boeren en tuinders – nieuwe opvolging, eigen start en innovatieve bedrijven. 

Tot slot van de workshop: speeddaten! Stel jouw vraag in de speeddate en ontmoet hier je eigen toekomstboer of ervaren ondernemer waar je kan starten. Doe mee met de workshop Bioboer zoekt Bioboer van Landgilde, Toekomstboeren, NAJK en LTO.  

Bekijk het hele programma van de BioKennisWeek 2021 en koop je ticket hier.

Gratis ticket
Wil je deelnemen aan Bioboer zoekt Bioboer en ben je lid van NAJK? Vanuit NAJK hebben wij enkele gratis relatietickets beschikbaar. Stuur een mail naar mvanschaik@najk.nl en je ontvangt een code voor een gratis relatieticket. Met het ticket heb je de gehele BioKennisWeek toegang tot het platform, kun je alle workshops volgen en de online standhouders bezoeken. Tevens kun je alle workshops die worden opgenomen, terugkijken. Let op: op = op!Kaart naar locatie

Kaart niet beschikbaar