Wei & Maatschappij: Grasweidedagen 2021

Datum 23-09-2021
Tijd 10:00 - 15:00 uur
Locatie Aeres Farms Dronten, Wisentweg 13 , Dronten


Kom naar de Grasweidedagen op 22 en 23 september

NAJK en het lectoraat Beweiding van Aeres Hogeschool Dronten organiseren op woensdag 22 en donderdag 23 september de Grasweidedagen met als onderwerp: Zo groen als gras’. Deze dag wordt georganiseerd op Aeres Farms in Dronten, waarbij er voldoende ruimte is om coronaproof afstand te houden. De Grasweidedagen zijn bedoeld voor NAJK leden en studenten van Aeres Hogeschool Dronten. 

Tijdens de Grasweidedagen volg je een aantal workshops die worden georganiseerd door verschillende toeleveranciers van de agrarische sector. De workshops met onderwerpen, die uiteen lopen van ‘vers gras analyse’ tot aan het toepassen van beweiding in de praktijk, zijn zeker de moeite waard om bij te wonen! Op de dag zelf kun je, uit een groot aanbod, kiezen bij welke workshops je aan wilt sluiten, wordt er een lunch verzorgd en is er ook genoeg tijd om bij te praten.

Programma

09:30 uur Ontvangst
10:00 uur Opening door Agnes van den Pol (lector Beweiding, Aeres Hogeschool Dronten) en Marije Klever (dagelijks bestuurder melkveehouderij, NAJK).
10:30 uur Diverse workshops door het bedrijfsleven (o.a. Barenbrug, Limagrain, Agrifirm, Lely, For Farmers, DeLaval, Duurzame Zuivelketen, WUR, NAJK en Aeres Hogeschool Dronten), afgewisseld met een geheel verzorgde lunch.
15:00 uur Borrel en optioneel een rondleiding op Aeres Farms.

Aanmelden
Wil jij je aanmelden voor de Grasweidedagen? Dat kan hier!

De grasweidedagen zijn onderdeel van het Aeres project ‘Kennis voor grasland en beweiding’ en het NAJK project ‘Wei en Maatschappij’. Lees hier meer over het project Wei en Maatschappij.Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...