Wei & Maatschappij: Grasweidedagen 2021

Datum 22-09-2021
Tijd Hele dag uur
Locatie Aeres Farms, Wisentweg 13 , Dronten


Door het project Wei en Maatschappij brengt NAJK kennis over weidegang bij de jonge boeren. Op woensdag 22 en donderdag 23 september 2021 worden er weer grasweidedagen georganiseerd in samenwerking met Aeres Hogeschool Dronten. Het thema van dit jaar is: ‘Zo groen als gras’. De grasweidedagen zijn voor AJK-leden en studenten van Aeres Hogeschool en worden georganiseerd op Aeres Farms in Dronten.

Save the Date!
Tijdens de grasweidedagen volg je een aantal workshops die worden georganiseerd door verschillende toeleveranciers van de agrarische sector. Ook Aeres en NAJK zullen er een aantal verzorgen. De workshops, met onderwerpen die uiteenlopen van ‘versgrasanalyse’ tot aan het toepassen van beweiding in de praktijk, zijn zeker de moeite waard om bij te wonen! Je kunt zelf uit het grote aanbod de workshops kiezen die het beste bij jou passen en jouw voorkeursdatum doorgeven.

Meer nieuws over de grasweidedagen en de verschillende workshoponderwerpen volgen nog, maar zet de data alvast in je agenda!Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...