ZAJK | ‘Financiele avond – Hoe kun je jouw bedrijf financieren?’

Datum 13-02-2017
Tijd 19:45 - 22:00 uur
Locatie ZLTO kantoor, Noordlangeweg 42B, Colijnsplaat


Agrarische jongeren geven aan dat het steeds moeilijker is om een lening te krijgen, allerlei andere opties worden gebruikt om een bedrijf, bedrijfsovername of innovatief idee te kunnen financieren. Tijdens onze financiële avond kijken we naar verschillende mogelijkheden van financieren. Wat zijn de mogelijkheden van crowdfunding? Welke rol speelt het rendement van je bedrijf bij het verkrijgen van een financiering?

Voor deze avond hebben we twee sprekers uitgenodigd; Tom Willaert van Wfs Financial Engineering & Coaching en Anco Maljaars van Hems • Maljaars administraties en belastingadvies. Tom Willaert zal een presentatie geven over crowdfinanciering; van alternatief naar mainstream. Anco Maljaars zal een presentatie geven over het rendement en rendementsbeoordeling. Dit is een belangrijk onderdeel voor het wel of niet verkrijgen van een financiering. Anco Maljaars deelt zijn ervaringen voor het aanvragen van een financiering.

Tijdens deze avond is er de mogelijkheid om vragen te stellen of de discussiëren over de vormen van financieren. Ben je ook benieuwd hoe jij jouw bedrijf kunt financieren of hoe je mogelijk meer kunt halen uit je huidige financieringsplan?

Programma

19:45 Ontvangst met koffie en thee

20.00 Crowdfinance, van alternatief naar mainstream (Tom Willaert)

21.00 Rendement als pijler voor de toekomst (Anco Maljaars)

22.00 Afsluiting

 

Heb je vragen over deze avond? Neem dan contact op met het ZAJK via info@zajk.nl.Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...