Vicevoorzitter Lotte van Dueren den Hollander over het HAJK:

‘๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐œ๐ฅ๐ฎ๐› ๐๐ข๐ž ๐๐จ๐จ๐ซ ๐ฐ๐ข๐ฅ, ๐ค๐š๐ง๐ฌ๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐ž๐ญ ๐ž๐ง ๐ฐ๐ข๐ฅ๐ญ ๐ค๐ง๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง, ๐ฆ๐ข๐ญ๐ฌ ๐ฐ๐ž ๐๐ž ๐ซ๐ฎ๐ข๐ฆ๐ญ๐ž ๐จ๐ฆ ๐๐š๐ญ ๐ญ๐ž ๐ค๐ฎ๐ง๐ง๐ž๐ง ๐๐จ๐ž๐ง ๐จ๐จ๐ค ๐ค๐ซ๐ข๐ฃ๐ ๐ž๐ง.’

Na de bestuurswissel in oktober is Lotte verkozen als vicevoorzitter. We stelden haar een paar vragen over haar functie als bestuurslid bij HAJK en haar motivatie als belangenbehartiger van de agrarische sector .
๐˜ž๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ป๐˜ช๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜๐˜ˆ๐˜‘๐˜’-๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ?
Ik zit bij het HAJK-bestuur, omdat ik mij in eerste instantie graag wil inzetten voor de jonge boeren en tuinders. Zij hebben de toekomst en dus is het belangrijk dat met hen rekening gehouden wordt en er naar hen geluisterd wordt. Ik ben vicevoorzitter bij het HAJK, wat een beetje inhoudt dat je manusje-van-alles bent. Op het moment omvatten mijn taken onder andere sponsoring en het ontwikkelen van een nieuwe website. Verder deel ik natuurlijk graag mijn mening tijdens bestuursvergaderingen. Ik hoop naar anderen de energie en potentie van onze jonge ondernemers uit te stralen. Dit is de club die door wil, kansen ziet en wilt knallen, mits we de ruimte om dat te kunnen doen ook krijgen.
๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ? ๐˜ž๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ด ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ?
De kracht van jonge boeren en tuinders in de Nederlandse agrarische sector is in mijn ogen op dit moment vooral hun doorzettingsvermogen. De wil om hun bedrijf door te willen zetten, oog te hebben voor de maatschappelijke ontwikkelingen en nog steeds toekomst zien, en dat door alles wat we op ons af krijgen heen.
๐˜๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต?
Mijn ideale ochtend is er eentje die op tijd start en waarin ik lekker productief ben. Ik houd ervan om โ€™s ochtends een grote slag te slaan zodat er โ€™s middags, of een ander moment van de week, wat ruimte ontstaat. Bij mijn ontbijt zou ik het liefst de krantenkop โ€˜Jonge boeren en tuinders zien volop toekomst in agrarisch Nederlandโ€™ lezen.

Met dit interview willen we je een kijkje geven in het leven van onze bestuurders. Interesse? Neem contact met ons op via een PB of mail info@hajk.nl