Nieuwe workshops Boerenkansen op Biokennisweek 2024!

Twijfel je over de koers van jouw (aanstaande) boerenbedrijf? Wil je meedoen met de ambities voor duurzamer en natuurinclusief boeren en wil je jouw kennis en ervaringen delen met andere jonge boeren die voor dezelfde keuzes staan? Dan is de Biokennisweek de plek voor jou! Hier vind  je volop inspiratie en informatie onder één dak en maak je kennis met de nieuwste workshops vanuit het project Boerenkansen van NAJK en Bionext.

De Biokennisweek is het online en live event voor ondernemers die hun bedrijf verder willen brengen met biokennis en inspiratie. De eerste twee dagen zijn gericht op online kennis delen tijdens een inspirerend webinarprogramma. De twee dagen erna komt de hele biologische sector én geïnteresseerden in duurzamer ondernemen samen op de Biobeurs in de Brabanthallen in Den Bosch. NAJK biedt vanuit de projecten Boerenkansen en Boer zoekt Boer een divers programma aan.

De workshops van NAJK

Woensdag 17 januari:

Donderdag 18 januari:

Gratis naar de Biokennisweek!

Als NAJK-lid of student kun jij een gratis toegangskaart (t.w.v. €50,-) aanvragen en deelnemen aan de verschillende webinars en workshops. Maar let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij, want op = op!

Als student:
Ben je student? Mail dan naar info@biokennisweek.nl en ontvang een code om een gratis ticket te reserveren.

Als NAJK-lid:
Stuur een mailtje naar mholtland@najk.nl, geef aan dat je graag een kaart ontvangt en volg de leukste workshops en webinars tijdens de Biokennisweek 2024.