FAJK inspiratiesessie Ondernemen

Datum 07-11-2018
Tijd 20:00 - 22:00 uur
Locatie Kaasboerderij Polderzoom, Elburgerweg 36, Dronten


Van idee naar onderneming, waar begin je?

Op woensdag 7 november organiseert FAJK een inspiratiesessie met ondernemerscoach Jolanda Wicherson over ondernemen. Waar begin je? En wat is ervoor nodig om een vaag idee om te zetten in een concreet plan waar je mee aan de slag kan? Of je nou al een omlijnd plan hebt of nog maar een vaag idee, deze bijeenkomst is voor iedereen die meer wil weten hoe je een idee tot uitvoering brengt.

Jolanda Wicherson heeft geen stappenplan, geen geheime methode die ze met ons deelt en ze is naar eigen zeggen beslist geen businessgoeroe. Wel schreef ze een boek, geeft ze lezingen, is verkozen tot Flevolands Zakenvrouw van het jaar en is ze ook nog businesscoach.

Tijdens deze inspiratiesessie vertelt Jolanda over ondernemerschap. Wat heb je nodig als je een bedrijf wilt starten, of net gestart bent met een bedrijf? Het antwoord is op het eerste gezicht simpel; een idee. Maar hoe zorg je er voor dat je idee tot uitvoering komt? Welke stappen zijn nodig? Is je idee haalbaar? Voor wie is je product en hoe bereik je hen? Een ding staat als een paal boven water: tijdens deze avond geeft Jolanda je eye-openers die je verder brengen!

Deze vrijblijvende bijeenkomst geldt als informatieavond voor de FAJK Masterclass Ondernemen, waarin je onder deskundige begeleiding stap voor stap van idee naar praktisch plan toewerkt. In vijf bijeenkomsten en drie excursies leer je van experts uit het vakgebied hoe je erachter komt of jouw plan haalbaar is.

Wat levert het je op?
Na afloop van de Masterclass beschik je over jouw idee, uitgewerkt in een kant-en-klaar plan die je zo in de praktijk kan brengen. Mede door een bijdrage van Fonds Leefbaarheid van de Provincie Flevoland kan je tegen een sterk gereduceerd tarief aan dit leerzame en praktijkgerichte traject deelnemen.

Loop jij met het idee om voor jezelf te beginnen of om je bestaande activiteiten te verbreden? Of heb je alleen nog maar een klein idee in je hoofd? Wil jij weten wat er nodig is om van idee naar uitvoering te komen? Kom dan op 7 november naar Kaasboerderij De Polderzoom, Elburgerweg 36, 8251 RJ Dronten

Aanmelden
Wil je hierbij aanwezig zijn? Stuur dan voor 5 november 2018 een mailtje naar info@fajk.nl.

Jolanda Wicherson:

“Ondernemen is een prachtige manier om dat wat je in je hoofd hebt, wat je belangrijk vindt, de briljante ideeën die je hebt, vorm te geven. Toch is de realiteit vaak dat je door de waan van de dag onvoldoende tot actie komt. De ideeën belanden in de kast, dat wat je belangrijk vindt krijgt weinig ruimte en dat wat je in je hoofd had verdwijnt langzaam naar de achtergrond.

Doodzonde!”Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...