Symposium Erfveiligheid

Symposium Erfveiligheid

Datum 01-11-2018
Tijd 10:00 - 13:30 uur
Locatie Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, Hardenberg


Het voorkomen van calamiteiten op het erf is van groot belang. Ook het beperken van de schade als die calamiteit optreedt is een uitdaging voor de sector. Daarom organiseert Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Hardenberg in samenwerking met Bulle Koster een symposium over dit actuele onderwerp.

Tijdens het symposium word je door vier sprekers voorgelicht en bijgepraat over de actuele ontwikkelingen rond erfveiligheid en krijg je praktische tips die je kunt toepassen in je dagelijkse werkomgeving. Het symposium wordt afgesloten met een lunch. Tijdens de lunch kun je bijpraten met de sprekers, deelnemers en branchegenoten.

Na afloop van de lunch kun je de vakbeurs RMV bezoeken. RMV Hardenberg is hét complete regionale contactmoment voor de rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche. Het bruisende verzamelpunt waar je branchegenoten ontmoet en volop kunt netwerken. De thematische route ‘Erfpreventie’ leid je op de beursvloer langs exposanten die actief zijn in preventie van calamiteiten in en om de stal.

Deelname aan het Symposium Erfveiligheid in combinatie met een bezoek aan RMV Hardenberg biedt kennis, contacten, inspiratie en beleving en is je (tijds)investering meer dan waard! Wil je hier bij zijn? Bekijk dan het programma en meld je aan!Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...