YOUTH LEADERSHIP ACADEMY

Datum 11-10-2017
Tijd 09:30 - 19:00 uur
Locatie Eemlandhoeve, Bisschopsweg 7, Bunschoten-Spakenburg


Ben jij boer (in opleiding), student, of young professional in agrifood en jonger dan 35 jaar? Dan is de Youth Leadership Academy voor jou!

De boerensector is overal ter wereld in transitie. Door klimaatverandering en bevolkingsgroei zullen we steeds meer mensen moeten voeden met steeds minder vruchtbare grond. Jongeren in de agrifoodsector krijgen niet altijd de invloed die ze zouden willen, terwijl zij wel degene zijn die deze uitdaging de komende decennia moeten aangaan.

Agriterra organiseert daarom samen met het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) en de Nationale Coöperatieve Raad (NCR) de Youthadership Academy; een internationale studiedag voor jonge talenten. Tijdens deze dag willen we de volgende generatie leiders uit de agrifood sector samenbrengen om grensoverschrijdende relaties te bouwen, persoonlijk leiderschap te versterken en netwerkvaardigheden te verbeteren.

Tijdens de Leadership Academy word je intensief getraind in leiderschapskills (pitch training, effectief communiceren, beleidsbeïnvloeding en lobby) en word je geïnspireerd door keynote sprekers en jonge ondernemende leiders uit de praktijk. We besteden speciale aandacht voor de rol van jongeren in coöperaties.

Met 50 deelnemers uit alle hoeken van de sector kun je met gelijkgestemden netwerken over de belangrijkste uitdagingen uit jouw dagelijkse praktijk. Op uitnodiging van Agriterra zijn er ook jonge boeren aanwezig uit Azië en Afrika.

Bekijk hier de uitnodiging met programma!

Aan deelname van de Leadership Academy zijn geen kosten verbonden. Je kunt je aanmelden via deze link.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
NCR – Wilbert van den Bosch W.vandenBosch@cooperatie.nl
NAJK – Iris Brouwers ibouwers@najk.nl
Agriterra – Nicole Sloot sloot@agriterra.org

 Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...