Bestuur HAJK

Voorzitter

Joost Ruijter

Ik ben Joost Ruijter, 28 jaar en kom uit het Noord-Hollandse dorp Burgerbrug. Samen met mijn ouders heb ik hier een melkveebedrijf. We melken 175 melkkoeien en houden daarnaast ongeveer 80 stuks jongvee. We gebruiken 100 ha grond. Naast de melkveehouderij verhuren we een groepsaccommodatie.
In 2014 heb ik de HBO opleiding “Dier en Veehouderij” afgerond aan het Van Hall Larenstein te Leeuwarden. Na mijn studie ben ik volledig op ons melkveebedrijf aan het werk gegaan. Sinds februari 2017 zit ik in het bestuur van het HAJK. Ik hoop hier veel van te leren. Ik wil me de komende jaren graag in zetten voor de belangen van het HAJK.

Penningmeester

Patrick Hage

Vice-voorzitter

Albert Boersen

Hallo, mijn naam is Albert Boersen, geboren op een melkveebedrijf in Haulerwijk, Friesland. Ik heb bedrijfskunde en agribusiness gestudeerd in Leeuwarden waar ik in 2015 ben afgestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik me veel bezig gehouden met de verbinding tussen boer en burger. Mede om die reden ben ik in 2017 gaan werken bij Floating Farm, de drijvende boerderij in Rotterdam. Zodoende kwam ik als boer in Zuid Holland terecht. Via de toenmalige voorzitter Stephen Bos ben ik bij het HAJK terecht gekomen. Hier vind ik het erg leuk om de sector te vertegenwoordigen.
Inmiddels werk ik als boer bij Herenboeren in Rotterdam maar ben ik nog steeds met veel plezier bij het HAJK actief.

Algemeen bestuurslid

Reinder Jan Wagevoort

Algemeen bestuurslid

Monique van Middelaar

Mijn naam is Monique van Middelaar, 26 jaar en woon in Bunschoten -Spakenburg, provincie Utrecht. Hier staat ook ons melkveebedrijf, wij melken 85 koeien, hebben 35 stuks jongvee en hier hebben wij 35 ha in gebruik. Als neventak een Landwinkel & Schenkerij en bieden wij diverse arrangementen aan. Naast het werk op het melkveebedrijf, werk ik 5 dagen in de week als jongveespecialist bij een mengvoerfabriek. Sinds 6 jaar ben ik bestuurslid bij het AJK- Eemland en sinds 2020 ook actief binnen het HAJK. Ik hoop voor de jonge boeren in Utrecht op deze manier een steentje bij te kunnen dragen in o.a. het behartigen van de belangen.