Bestuur HAJK

Voorzitter

Stephen Bos

stephen-bosIk ben Stephen Bos en kom uit Wieringerwaard, daar heb ik samen met mijn ouders en broertje een melkveebedrijf met 170 melkkoeien en 50 schapen. Ik heb het van Hall in Leeuwarden gedaan. Na school ben ik deels gaan werken op het melkveebedrijf, daarnaast geef ik op het Clusius 2-3 dagen lessen veehouderij.

Penningmeester

Patrick van Ackeren

patrick-van-ackeren

Ik ben Patrick van Ackeren, 22 jaar oud en ik woon in het Noord-Hollandse Wieringerwerf. Na het MBO ben ik verder gegaan aan hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden opleiding tuin- en akkerbouw. Mijn ouders hebben een akkerbouwbedrijf met hoofdzakelijk pootaardappelen. Zelf zit ik sinds dit jaar in de maatschap.

Sinds september 2015 zit ik in het bestuur van het HAJK, ik vind het leuk en leerzaam om wat te betekenen voor de belangen van de agrarische jongeren.

Algemeen bestuurslid

Patrick Hage

Algemeen bestuurslid

Albert Boersen

Algemeen bestuurslid

Joost Ruijter

Ik ben Joost Ruijter, 28 jaar en kom uit het Noord-Hollandse dorp Burgerbrug. Samen met mijn ouders heb ik hier een melkveebedrijf. We melken 175 melkkoeien en houden daarnaast ongeveer 80 stuks jongvee. We gebruiken 100 ha grond. Naast de melkveehouderij verhuren we een groepsaccommodatie.
In 2014 heb ik de HBO opleiding “Dier en Veehouderij” afgerond aan het Van Hall Larenstein te Leeuwarden. Na mijn studie ben ik volledig op ons melkveebedrijf aan het werk gegaan. Sinds februari 2017 zit ik in het bestuur van het HAJK. Ik hoop hier veel van te leren. Ik wil me de komende jaren graag in zetten voor de belangen van het HAJK.